Lazaccal töltött croissant-ok



4 nagy croissant vagy kifli, 75 g lágy tejszínes friss sajt, 1 evőkanál vágott friss kapor vagy 1 teáskanál szárított kapor, 1 teáskanál citromlé, 200 g vékonyra szelt füstölt lazac, durvára őrölt fekete bors, kaporlevél, ízlés szerint 
Ehhez a croissant-hoz igen üdítő köret lehet a dinnyéből, eperből és narancsból készített saláta. 
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A croissant-okat sütőlapra helyezzük, és 3 perc alatt felmelegítjük. Közben a tejszínes friss sajtot, kaprot és citromlevet tálban összekeverjük, míg sima masszát nem kapunk. Fűrészes pengéjű késsel vízszintesen felvágjuk a croissant-okat. Az alsó felét megkenjük a sajtos keverékkel, utána egyformán elosztjuk rá a füstölt lazacot, majd megszórjuk borssal. A levágott tetejét a lazacra helyezzük. Megmossuk a kaporlevelet, majd miután szárazra töröltük, ezzel tálaljuk a croissant-okat.