Löncshúsból melegszendvics



A löncshúst összekevered tejföllel, rákened a kenyérre, beteszed egy grillsütőbe (nekünk partigrill-ünk van, de az ugyanolyan), azt konkrétan nem tudom, hogy meddig kell sütni, de vedd ki akkor, amikor már jól néz ki (mi így szoktuk)! Végül csak szórd meg pizzafűszerrel, és már eheted is! Mi vagy ilyen melegszendvicset eszünk vagy pedig löncshús helyett reszelt sajtot használunk. A löncshúsból sokmindent lehet készíteni. - Vastagon felszeleteled, bepanírozod, és olajban kisütöd. Mintha rántott húst készítené l.- Lereszeled, vagy szétnyomkodod villával, ketchupot keversz hozzá, befűszerezed borssal, oreganoval. Ha kenyérre kened, akkor szórd meg reszelt sajttal - és melegszendvics lesz belőle. Kenheted pizzatésztára, és egyéb kellékekkel díszítve pizzát is süthetsz belőle.- Lehet kapni bolognai-szószt, darált hús helyett, lereszelt vagdalthússal készíted el. Ezt a keveréket teheted makaróni tésztára. Megszóród sajttal. Ebből a keverékből is csinálhatsz melegszendvicset, ha elég sűrű. - Bolognai szósszal elkészítve héjában főtt krumplit lehet vele megtölteni. Megfőződ a krumplit, megpucolod, kivájod a közepét, a vájatba teszel egy kis vajat, ráhalmozod a húsos szószt, meghinted egy kis reszelt sajttal, sütőbe visszatolod pár percre, hogy a sajt megolvadjon.