Magyar rakottas



Hozzávalók 4 adaghoz:  2 tojás, fél csokor snidling, 6 szelet szendvicskenyér, 6 ek. majonéz (vagy majonézes szendvicskrém), 6 dkg paprikás szalámi
Előkészítés: A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízbe mártjuk, meghámozzuk, szeletekre vágjuk. A snidlinget leöblítjük, konyhai ollóval összevágjuk. Elkészítés: A kenyereket sütőben vagy kenyérpirítóban megpirítjuk, kissé hűlni hagyjuk, és megkenjük 4 ek. majonézzel. Két kenyeret ízlésesen megrakunk szalámi-szeletekkel, majonézes felével ráborítunk 2 kenyeret. Ezeket megkenjük maradék majonézzel. Rászórjuk a snidlinget, megrakjuk a tojásszeletekkel, és ráborítjuk a maradék kenyeret. A szendvicseket kettévágjuk, és kínáljuk.