Marhahúsos szendvics pikáns szósszal



Hozzávalók 6 személyre: 1 evőkanál olaj, 1/2 pohár apróra vagdalt vöröshagyma, 3/4 pohár víz, 1 evőkanál Worchester szósz, 1/4 pohár paradicsomszósz, 1/4 pohár ketchup, 1/2 kiskanál só, 1/4 kiskanál bors, 1/4 kiskanál chili, 1/4 kiskanál paprika, 450 g vékonyra vagdalt, főtt marhahús, 6 császárzsemle
Felmelegítjük egy nagy serpenyőben az olajat. Üvegesre pároljuk a hagymát. Hozzáöntjük a vizet, a Worchester-szószt, paradicsomszószt és ketchupot. Rászórjuk a fűszereket. Csökkentjük a lángot és az anyagokat 20 percig pároljuk, míg a szósz egészen be nem sűrűsödik.  Hozzáadjuk a marhahúst, és további 5 percig pároljuk.  Félbevágjuk a zsemléket, az alsó részükre rátesszük a marhahúst és a szószt, és befedjük a felső felekkel. Azon nyomban, forrón tálaljuk.