Hozzávalók 6 személyre: 1
evőkanál olaj, 1/2 pohár apróra vagdalt vöröshagyma, 3/4 pohár víz, 1 evőkanál
Worchester szósz, 1/4 pohár paradicsomszósz, 1/4 pohár ketchup, 1/2 kiskanál
só, 1/4 kiskanál bors, 1/4 kiskanál chili, 1/4 kiskanál paprika, 450 g vékonyra
vagdalt, főtt marhahús, 6 császárzsemle
Felmelegítjük egy nagy
serpenyőben az olajat. Üvegesre pároljuk a hagymát. Hozzáöntjük a vizet, a
Worchester-szószt, paradicsomszószt és ketchupot. Rászórjuk a fűszereket.
Csökkentjük a lángot és az anyagokat 20 percig pároljuk, míg a szósz egészen be
nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a marhahúst,
és további 5 percig pároljuk.
Félbevágjuk a zsemléket, az alsó részükre rátesszük a marhahúst és a
szószt, és befedjük a felső felekkel. Azon nyomban, forrón tálaljuk.