Hozzávalók 1 személyre: 1 db 25
cm-es franciakenyér, 1 evőkanál vaj, 115 g tisztított garnélarák, 1 csipet só,
1 csipet Cayenni bors, 1 csipet paprika, 1 csipet kakukkfű, 1 csipet
fokhagymapor, 1 csipet szurokfű, 1 csipet bors, 1/4 pohár kemény, reszelt sajt.
1/2 pohár csíkokra vágott saláta
Kettévágjuk hosszában a kenyeret.
Felmelegítjük serpenyőben a vajat. Megpirítjuk benne rózsaszínűre a garnélarák
húst. Megszórjuk a fűszerekkel. A keveréket a kenyér alsó felére tesszük. Megszórjuk
sajttal. 2 percen keresztül sütjük. A tetejére salátát teszünk. Beborítjuk a
kenyér felső felével.
Forrás: Egyszerűen Remek
szakácskönyv