Po-Boy, azaz garnélarák kreol módra



Hozzávalók 1 személyre: 1 db 25 cm-es franciakenyér, 1 evőkanál vaj, 115 g tisztított garnélarák, 1 csipet só, 1 csipet Cayenni bors, 1 csipet paprika, 1 csipet kakukkfű, 1 csipet fokhagymapor, 1 csipet szurokfű, 1 csipet bors, 1/4 pohár kemény, reszelt sajt. 1/2 pohár csíkokra vágott saláta
Kettévágjuk hosszában a kenyeret. Felmelegítjük serpenyőben a vajat. Megpirítjuk benne rózsaszínűre a garnélarák húst. Megszórjuk a fűszerekkel. A keveréket a kenyér alsó felére tesszük. Megszórjuk sajttal. 2 percen keresztül sütjük. A tetejére salátát teszünk. Beborítjuk a kenyér felső felével.
Forrás: Egyszerűen Remek szakácskönyv