"Robbanó keverék" szuperszendvics



Hozzávalók 4 személyre: 4, (egyenként 30 cm hosszúságú) franciakenyér, 1/4 pohár Dijoni mustár, 1 karikákra vágott vöröshagyma, 1 karikákra vágott zöldpaprika, 115 g karikákra vágott gomba, 2 evőkanál vaj, 4 db (egyenként 60 g-os) füstölt kolbász, 450 g vékony szeletekre vágott, sült rostélyos, 120 g reszelt sajt (cheddar), 120 g reszelt sajt (havarti)
A franciakenyereket kettévágjuk hosszában. Bekenjük mustárral. A vajon puhára pirítjuk a vöröshagymát, a zöldpaprikát és gombát. Rátesszük a kenyerekre. Hosszában felvágjuk a kolbászt. Gyorsan megpirítjuk a serpenyőben. Rátesszük a kenyerekre. Beborítjuk a marhahússzeletekkel és a sajtokkal. A sütőben 2 percen keresztül sütjük. Azonnal tálaljuk. Forrás: Egyszerűen Remek szakácskönyv