Hozzávalók 4 személyre: 4,
(egyenként 30 cm hosszúságú) franciakenyér, 1/4 pohár Dijoni mustár, 1 karikákra
vágott vöröshagyma, 1 karikákra vágott zöldpaprika, 115 g karikákra vágott
gomba, 2 evőkanál vaj, 4 db (egyenként 60 g-os) füstölt kolbász, 450 g vékony
szeletekre vágott, sült rostélyos, 120 g reszelt sajt (cheddar), 120 g reszelt
sajt (havarti)
A franciakenyereket kettévágjuk
hosszában. Bekenjük mustárral. A vajon puhára pirítjuk a vöröshagymát, a
zöldpaprikát és gombát. Rátesszük a kenyerekre. Hosszában felvágjuk a kolbászt.
Gyorsan megpirítjuk a serpenyőben. Rátesszük a kenyerekre. Beborítjuk a marhahússzeletekkel
és a sajtokkal. A sütőben 2 percen keresztül sütjük. Azonnal tálaljuk. Forrás:
Egyszerűen Remek szakácskönyv