Hozzávalók 4 személyre: 8 szelet
fehér kenyér, 2 pohár tarisznyarák hús, 1 evőkanál apróra vagdalt vöröshagyma,
1 evőkanál apróra vagdalt zeller, 1/2 pohár majonéz, 1/4 kiskanál paprika, 1/4
kiskanál őrölt bors, 1/4 kiskanál só, 4 szelet svájci sajt, 2 tojás, 1/3 pohár
tej, 3 evőkanál vaj
Levágjuk a kenyér héját. A
tarisznyarák húsát összekeverjük a vöröshagymával, zellerrel, majonézzel és a
fűszerekkel. 4 szelet kenyérre egyforma mennyiséget rakunk a keverékből. A
tetejére teszünk egy szelet sajtot, és beborítjuk az egészet egy másik szelet
kenyérrel. Elkeverjük a tojást a tejjel. Egy nagyobb serpenyőben megolvasztjuk
a vajat. Megmerítjük a szendvicseket a tejes tojásban. Pirulásig sütjük a
vajban. Azonnal tálaljuk.
Forrás: Egyszerűen Remek
szakácskönyv