35 perc Nehézség: 1
Hozzávalók: 4 tojás, 4 dkg vaj,
10 dkg reszelt sajt, 5 dkg füstölt szalonna, 8 zsemle, só, és törött fehér
bors, ízlés szerint, mokkáskanálnyi curry
A vajat felhevítjük, majd
ráöntjük a habosra vert, fűszerekkel ízesített tojásokat. Állandó keverés
közben addig sütjük, amíg összeáll, de azért még lágy. Ha langyosra hűlt,
belekeverjük a reszelt sajtot. A zsemléket félbevágjuk, belsejüket kiszedjük,
és hozzákeverjük a rántottához. A tojásos masszával megtöltjük a fél zsemléket,
rászórjuk az apróra vagdalt füstölt szalonnát, és forró sütőben vagy
grillsütőben addig sütjük, amíg a szalonna, ropogós nem lesz.