Tojásos töltött szendvics



35 perc Nehézség: 1
Hozzávalók: 4 tojás, 4 dkg vaj, 10 dkg reszelt sajt, 5 dkg füstölt szalonna, 8 zsemle, só, és törött fehér bors, ízlés szerint, mokkáskanálnyi curry
A vajat felhevítjük, majd ráöntjük a habosra vert, fűszerekkel ízesített tojásokat. Állandó keverés közben addig sütjük, amíg összeáll, de azért még lágy. Ha langyosra hűlt, belekeverjük a reszelt sajtot. A zsemléket félbevágjuk, belsejüket kiszedjük, és hozzákeverjük a rántottához. A tojásos masszával megtöltjük a fél zsemléket, rászórjuk az apróra vagdalt füstölt szalonnát, és forró sütőben vagy grillsütőben addig sütjük, amíg a szalonna, ropogós nem lesz.