Hozzávalók 4 személyre: 2
császárzsemle, 4 (egyenként 90 g-os) csirkemell, 1 pohár kockára vagdalt
angolszalonna, 1/4 pohár kockára vagdalt vöröshagyma, 1/4 kockára vagdalt
zeller, 1/4 kockára vagdalt zöldpaprika, 1/2 pohár felaprított paradicsom, 4
szelet sajt
A zsemléket kettévágjuk. A
csirkehús mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Ropogósra pirítjuk az
angolszalonnát. A felesleges zsiradékot leöntjük. Hozzáadjuk a zöldségféléket,
és puhára pároljuk. A fél zsemlékre egy-egy csirkemellet teszünk. Erre simítjuk
el az angolszalonnás zöldségeket. Legfelüre egy-egy szelet sajtot teszünk.
Sütőben sütjük 2 percen keresztül. Azon nyomban tálaljuk.
Forrás: Egyszerűen Remek
szakácskönyv