Zöldséges, angolszalonnás csirke



Hozzávalók 4 személyre: 2 császárzsemle, 4 (egyenként 90 g-os) csirkemell, 1 pohár kockára vagdalt angolszalonna, 1/4 pohár kockára vagdalt vöröshagyma, 1/4 kockára vagdalt zeller, 1/4 kockára vagdalt zöldpaprika, 1/2 pohár felaprított paradicsom, 4 szelet sajt
A zsemléket kettévágjuk. A csirkehús mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Ropogósra pirítjuk az angolszalonnát. A felesleges zsiradékot leöntjük. Hozzáadjuk a zöldségféléket, és puhára pároljuk. A fél zsemlékre egy-egy csirkemellet teszünk. Erre simítjuk el az angolszalonnás zöldségeket. Legfelüre egy-egy szelet sajtot teszünk. Sütőben sütjük 2 percen keresztül. Azon nyomban tálaljuk.
Forrás: Egyszerűen Remek szakácskönyv