Egzotikus rudak



Hozzávalók 4 adaghoz: 2 tavaszi hagyma, 4 salátalevél, 2 szelet ananász (konzerv), 4 ek. szójacsíra (konzerv), 1 ek. szezámmag, 10 dkg mini rák (konzerv), 1 tk. curry, 8 ek. majonéz (vagy majonézes szendvicskrém), 8 szelet szendvicskenyér
Előkészítés: a tavaszi hagymát megtisztítjuk, és vékonyan felkarikázzuk. A salátát leöblítjük, megszárítjuk, és csíkokra vágjuk. az ananászt és a szójacsírát lecsepegtetjük, az ananászt apró darabokra vágjuk. Elkészítés:1. A szezámmagot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a minirákot, és további 2-3 percig pirítjuk.2. Az ananászt összekeverjük a curryvel, a hagymával, a salátával, a szójacsírával, a szezámmagos rákokkal és a majonézzel.3. A keveréket szétosztjuk a kenyerek felén, ráborítjuk a maradék kenyereket, és hosszában két-három részre vágjuk a szendvicseket.
1 adag: 1741 kJ/426 kcal