Hozzávalók 6 személyre: 1
evőkanál olaj, 1/2 pohár apróra vagdalt vöröshagyma, 3/4 pohár víz, 1/4 pohár
paradicsomszósz, 1/4 pohár ketchup, 1/2 kiskanál só, 1/2 kiskanál paprika. 1/2
kiskanál szurokfű, 1/2 kiskanál kakukkfű, 1/2 kiskanál bors, 1/2 kiskanál
chili, 450 g apróra vágott főtt csirkehús, 6 császárzsemle
Felmelegítjük az olajat.
Hozzáadjuk a hagymát, és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a vizet,
paradicsomszószt, ketchupot és a fűszereket. Kis lángon pároljuk 20 percig.
Hozzáadjuk a csirkehúst, és még 5 percig pároljuk. Félbevágjuk a zsemléket.
Ráhelyezzük a szószos csirkét. Tálaljuk.
Forrás: Egyszerűen Remek
szakácskönyv