Csirkés (francia) botkenyér



Hozzávalók 6 személyre: 2 pohár krémsajt, 1 tojás, 1 kiskanál paprika, 1 kiskanál bazsalikom, 1/4 kiskanál bors, 1/4 kiskanál só, 3 pohár apró kockára vágott csirkehús, 1 pohár mogyoró, 1 botkenyér
Előmelegítjük a sütőt 180°c-ra. Összekeverjük a sajtot a tojással és a fűszerekkel. Hozzáadjuk a csirkét és a mogyorót: alaposan összekeverjük. Levágjuk a franciakenyér két végét és kivájjuk a puha részét oly módon, hogy a héja ne sérüljön meg.  Megtöltjük. A megtöltött kenyerek becsavarjuk szorosan alufóliába. 20 percen keresztül sütjük a sütőben. Kivesszük, felszeleteljük. Spenóttal tálaljuk.