Csirkés péksütemény



Hozzávalók 6 személyre: 6 hosszúkás, ropogós péksütemény, 2 evőkanál olvasztott vaj, 2 pohár filézett, főtt, csirkehús, 1/4 pohár apróra vagdalt vöröshagyma, 1/4 pohár apróra vagdalt zeller, 1/4 pohár apróra vagdalt zöldpaprika, 1/2 pohár majonéz, 1 csipet só, 1 csipet bors, 1 csipet paprika, 1-1 pohár reszelt sajt (két fajtából válasszunk)
Levágjuk a péksütemény felső részét. Kivájjuk a puha belső részét. A belek helyét kivajazzuk és megpirítjuk sütőben. A csirkehúst összekeverjük a zöldségekkel, a majonézzel és a fűszerekkel. Megtöltjük a zsemléket. Megszórjuk sajttal. Sütőben sütjük még 2 percig. Rátesszük a korábban levágott felső részeket. Azonnal tálaljuk.