Hozzávalók 6 személyre: 6
hosszúkás, ropogós péksütemény, 2 evőkanál olvasztott vaj, 2 pohár filézett,
főtt, csirkehús, 1/4 pohár apróra vagdalt vöröshagyma, 1/4 pohár apróra vagdalt
zeller, 1/4 pohár apróra vagdalt zöldpaprika, 1/2 pohár majonéz, 1 csipet só, 1
csipet bors, 1 csipet paprika, 1-1 pohár reszelt sajt (két fajtából válasszunk)
Levágjuk a péksütemény felső
részét. Kivájjuk a puha belső részét. A belek helyét kivajazzuk és megpirítjuk
sütőben. A csirkehúst összekeverjük a zöldségekkel, a majonézzel és a
fűszerekkel. Megtöltjük a zsemléket. Megszórjuk sajttal. Sütőben sütjük még 2
percig. Rátesszük a korábban levágott felső részeket. Azonnal tálaljuk.